Tevreden gezichten bij 3e bloemenmarkt

Op zaterdag 7 mei (de dag voor Moederdag) werd de 3e bloemenmarkt van Eext georganiseerd. Naast veel kleurige bloemen hadden Marleen en Betina werd een leuke stand geplaatst met natuurlijk de proeverij en verkoop van het Eexter smokje en de veel leuke, vrolijke en kleurige Moederdag cadeautjes. Paul Bouman was aanwezig met een grote collectie bio- stekjes en planten van zijn plantenkar. Onze winkel had zich deze keer gestort op het voorjaar. Vrolijke rood gekleurde verse aardbeien van Meinardi, asperges en aardbeiplanten gaven de markt een vrolijke en kleurrijke tint.  

Lees meer »

Winterse omstandigheden 2e bloemenmarkt Eext

Onder nog winterse omstandigheden hebben we afgelopen zaterdag de 2e bloemenmarkt van Eext georganiseerd. Onze vaste bloemenman; Evert had weer voor een mooi assortiment aan verschillende bloemen gezorgd. Paul Bouman had naast zijn stekkenkar ook gezorgd voor een prachtig arsenaal aan verschillend pootgoed etc. Marleen en Bertine hadden hun kraam prachtig ingericht met verschillende tuin, paas en voorjaarsartikelen en natuurlijk niet te vergeten het overheerlijke Eextersmokje. Ten slotte maakte Arjen de markt compleet met een breed assortiment aan Honingproducten. Al met al een klein maar knus bloemenmarktje.

Lees meer »

Paaszaterdag start Paastijd

Op de zondag na de eerste volle maan in de lente is het Pasen (op zijn vroegst op 22 maart). De Paastijd duurt naar kerkelijke begrippen van Paaszaterdag tot Drievuldigheidszondag (de laatste dag van het octaaf van Pinksteren).De bloemenmarkt van Eext start dus op de eerste dag van de paastijd namelijk op paaszaterdag. Pasen is hard op weg echte familiefeestdagen te worden. Zo blijkt dat een kwart van de Nederlanders elkaar op dit feest iets geeft. Bloemen zijn het belangrijkste cadeau; het gaat vooral om gemengde boeketten. Geel is de belangrijkste kleur. In arrangementen verwerkt men veel eitjes en linten. Momenteel is het gebruik van meer natuurlijke materialen zoals veren en natuurlijk uitziende eitjes erg in trek.

Lees meer »

zaterdag 24 maart Bloemenmarkt Eext

Op zaterdag 24 maart 2018 vindt de bloemenmarkt van Eext plaats. Deze markt wordt georganiseerd door "Onze winkel". Op de bloemenmarkt staan verschillende kraampjes met bloemen en planten. Natuurlijk kan men ook op de markt staan met aan bloemen gerelateerde goederen, zoals Vaasen, tuingereedschap, potten, bollen, zaaigoed etc. maar ook bloemstukken, tuinplanten of decoratiematerialen. Uiteraard zal er gelegenheid zijn om de inwendige mensen te versterken.

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb