Persbericht 2e bloemenmarkt Eext

BLOEMENMARKT EEXT ZATERDAG 13 april

 

Op zaterdag 13 april as (Palmzaterdag) organiseert “onze winkel” van 10.00 uur t/m 16.00 uur een kleine maar knusse Bloemenmarkt.

Het moment is gekomen om weer te denken aan kleurrijke bloemen en planten. De bloemenmarkt van Eext is één van de eerste bloemenmarkten van het seizoen. Dus nog volop keuze.

Naast een brede keuze aan bloemen bollen etc. hebben we een beperkt aantal kraampje met accessoires voor het voorjaar en Pasen. Uiteraard hebben we vanuit “onze winkel” een eigen kraam met koffie etc. en iets lekkers.

 

Voor meer informatie, stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com

Of voor meer info www.onzewinkeleext.nl of https://bloemenmarkteext.jouwweb.nl/


1e bloemenmarkt Eext klein maar knus 

Op zaterdag 24 maart (palmzaterdag) 2018 heeft de 1e bloemenmarkt van Eext plaats gevonden . Deze markt werd georganiseerd door "Onze winkel". 

Het betrof een kleine maar vooral knusse markt. Het weer was prachtig. Na veel gure dagen en koude temperaturen was het eindelijk eens een mooie dag. Direct na de middag brak zelfs even de zon door. Het bleef gelukkig de hele dag droog. Zo vroeg in het seizoen was de bloemen en planten aanvoer uiteraard beperkt tot de voorjaarsklassiekers. Mooie gekleurde bloemen en planten als Bellis, Ranonkel en de Primula werd met grote getale ingekocht. Maar ook de kramen die geen planten verkochten deden goede zaken.  Onze winkel had zelf ook een verkooppunt op de markt met paaskoeken en paaseitjes. Uiteraard was er gelegenheid zijn om de inwendige mensen te versterken. De organisatie kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op de 1e bloemenmarkt van Eext. 


Persbericht Bloemenmarkt Eext

 

BLOEMENMARKT EEXT ZATERDAG 24 MAART

 

Op zaterdag 24 maart (Palmzaterdag) organiseert “onze winkel” van 10.00 uur t/m 16.00 uur een Bloemenmarkt.

De winter lijkt voorbij. Tijd voor het voorjaar. Het moment is gekomen om weer te denken aan kleurrijke bloemen en planten. De bloemenmarkt van Eext is één van de eerste bloemenmarkten van het seizoen. Dus nog volop keuze.

Naast een brede keuze aan bloemen bollen etc. hebben we een beperkt aantal kraampje met accessoires voor het voorjaar en Pasen. Uiteraard hebben we vanuit “onze winkel” een eigen kraam met koffie etc. en iets lekkers.

 

Er is nog plaats. Mocht je interesse hebben in een kraampje, een leuk idee hebben of meer informatie willen, stuur dan een mailtje naar: onzewinkeleext@gmail.com